Katrien Verhegge van Agentschap Opgroeien.
Volledig scherm
PREMIUM
Katrien Verhegge van Agentschap Opgroeien. © BELGA

ONZE OPINIE. “Kind en Gezin mist geen geld, het mist kordaat en eerlijk leiderschap”

De conclusies van de audit die ex-minister Beke bestelde na het drama in een Gentse kinderopvang zijn duidelijk: het draait vierkant bij Kind en Gezin. “Pers en parlement zijn jarenlang zoet gehouden met praatjes”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Topambtenaar Verhegge is ontmaskerd, maar toont zich al opnieuw sluw.”

31 reacties

  • Luc Bracke

    2 jaar geleden
    Ook hier heeft kind&gezin boter op zijn hoofd.Wanneer eens eindelijk de discriminatie in het kindergeld wegwerken en dus de indexaanpassingen doorvoeren zoals het Brussels gewest konsekwent doet.Verschil nu al opgelopen tot 30 euro/kind.Wanneer aCTIE
  • Rudi Van Genechten

    2 jaar geleden
    Heel juist Marc Vandecauter. Welzijnsdiensten zijn waterhoofden met (te) veel management en te weinig veldwerkers. Ik dacht dat ambtenaren wel kunnen ontslagen worden bij grove fouten maar dat geld niet voor topambtenaren en zeker als ze dezelfde partijkaart hebben als de minister.
  • Bernadette Chrispeels

    2 jaar geleden
    Mevrouw Verhegge, zou u beter niet de eer aan uzelf houden ?
  • marc vandecauter

    2 jaar geleden
    Ze gaan nog wat managers toevoegen die onbekwame vrouw kost zo al genoeg als vast benoemde.Onder haar waarschijnlijk nog een manegements team daaronder nog wat leidingevende daar onder nog een hoop administratieve krachten en dan heb je de sukkelaartjes die op het terrein moeten.Werkt voooor geen meter maar kost handen vol geld.
  • Ronny Van Loock

    2 jaar geleden
    Duidelijk dat ons kent ons hier van toepassing is! Als ge dit doet in de privé dan vliegt ge gegarandeerd met uw klikken en klakken op straat! Verhegge die duidelijk ver naast haar schoenen loopt kan blijkbaar als vastbenoemde (?) ambtenaar gewoon verder blijven aanmodderen. Nog maar eens een bewijs hoe ziek gans onze politiek en de daarvan afhangende departementen wel is. En nog willen ze niet inzien dat ze hun put aan het graven zijn en de rode loper uitrollen voor de extremen!