ASO
Volledig scherm
© ASO

Ook vandaag geen beterschap bij Van der Poel, die al snel gelost werd: “Paar keer gedacht aan afstappen”

Tour de FranceOok vandaag geen kentering bij Mathieu van der Poel (27). De Nederlander werd al in de eerste kilometers uit de wielen gereden en beleefde zo opnieuw een calvarietocht. “Als het morgen weer zo gaat, blijf ik niet nog een dag aanklampen.”

20 reacties

  • Gino Van Rompaey

    2 jaar geleden
    VDP heeft in de Giro te veel de show willen stelen door altijd maar aan te vallen waardoor hij nu een zware terugval krijgt tegen de absolute wereldtop
  • Benny Bertrant

    2 jaar geleden
    Pogacar zou nooit toelaten dat ze meer dan 3 min. zouden nemen ook al was dat een kopgroep van 20 met nog 2 ploegmaats van Jumbo erbij. Pogacar zij: "het is Van Aert daar in die kopgroep met 3min en nu is het genoeg". En de achtervolging begon.
  • linda van landeghem

    2 jaar geleden
    Nog nooit zag ik een gele trui zo in de aanval gaan in een haast vlakke rit. Weer een uitzonderlijke daad van Wout. Met een grotere kopgroep en zeker met een teamgenoot had hij het zaakje geklaard. Nu is er niets nefast gebeurd. Het is aan Roglic en Vingegaard om hun job te doen en het geel te pakken. Wout kan recupereren en na de rustdag verder voor het groen strijden en mogelijk nog een tweetal ritten winnen. Morgen was hij het geel sowieso kwijt. Vandaag heeft hij het geel geshowed.
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    De mannen die vroeger meerdere rondes reden die reden gewoonlijk alleen maar rondes (behalve Merckx). Sommigen reden zelfs alleen maar de Tour en wat na criteriums. En Merckx bleek na 32 toch ook opgebrand. Terwijl renners als Zoetemelk doorgingen tot hun 41 en Poulidor op zijn 38 nog tweede werd in een WK, geklopt door Merckx in de spurt.
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    2 grote rondes vlak na elkaar is een beetje van het goeie teveel voor iemand die al een slechte winter achter de rug had met blessures .Stoppen en zich toeleggen op het na sezioen zoals het WK zou beter zijn