Van Aert geeft verklaring voor afscheidsnummer aan zijn gele trui: “Ik wou mee in een grote vlucht, maar we reden maar met drie weg”

Tour de FranceHet hele Tour-peloton was onder de indruk van het afscheidsnummer van Wout van Aert aan zijn gele trui. Maar was het wel een goed idee? Van Aert: “Ik wou mee zijn in een grote vlucht, maar ik had al zoveel inspanning geleverd om mee te zijn dat ik dacht dat er geen weg meer terug was.”

34 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Wout heeft zijn ploeg in een zetel gezet, op het einde moesten zij het maar afmaken he. Ieder zijn job. Ze hebben de ganse rit niets moeten doen, maar ik vind wel dat ze wat beter hadden kunnen afstoppen. Toch weer erg genoten van zijn prestatie. En diegenen die het onnodig vonden, dat maakt allemaal niet uit. Hij heeft ervan genoten, dat telt !
  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Hoe dan ook een meer dan waardig afscheid van zijn trui en een ganse dag publiciteit voor hem en de tour. Laat nu de rest van het peloton maar es proberen het vuur aan de schenen van Pogaçar te leggen, Wout heeft het tenminste geprobeerd, bravo.
  • jacobs rudy

    2 jaar geleden
    Ik zou Wout toch liever in een belgische ploeg zien rijden,dat is mijn mening,ik denk die hollanders willen niet dat een belg wint,en dat Wout alleen maar om de reklame goed is voor jumbo visma,terwijl hun favorietjes door de mand zakken,zonder Wout hadden Vinnegaard en Roglic al op minuten gestaan
  • Willy Scholaart

    2 jaar geleden
    Hij mag nu ook niet beginnen denken dat hij onoverwinnelijk is, heeft vandaag de domste koers gereden uit gans zijn carrière, kon normaal de rit winnen en geel behouden, vandaag heeft Jumbo niet alleen geel verloren maar ook het eindklassement dat is nu duidelijk, rijden nu al het derde jaar op rij in dienst van Pogacar maar dat schijnen die Hollanders niet te beseffen.
  • Jan Baroen

    2 jaar geleden
    De tour moet nog beginnen en dan pas gaan we zien wie zich een allround tourrenner mag noemen. Dit doet niets af van de kwaliteiten van WVA, een fantastisch renner, maar geen tourwinnaar.