Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Radja Nainggolan ‘back in business’ na enkeloperatie: “Ik speelde vier maanden met pijn, maar daar vraag ik geen applaus voor”

AntwerpDe bergen zijn eigenlijk niets voor stadsmens Radja Nainggolan – “Er is hier te weinig lawaai” – maar toch probeert de 34-jarige middenvelder het beste te maken van Antwerps stage in de Oostenrijkse Alpen. “Of we kampioen kunnen worden? Misschien, als we wat beter ingespeeld geraken...”

9 reacties

  • Luciano van As

    2 jaar geleden
    En nu nog werken aan he fysiek en je bent weer bij de beste!!Veel succes.
  • xavier derck

    2 jaar geleden
    Na extra time vond ik het verfrissend zoals ze dat zo mooi zeggen maar nu pffff hij zegt iedere keer hetzelfde. Hoe meer die zijn mond open doet hoe minder respect ik kheb voor hem. Nu hij zal er er niet wakker van liggen. Dat zegt hij toch. Ik lees niks zegt hij maar hij heeft het allemaal wel gehoord. Spreek eens met je voeten Radja zoals je deed bij Roma dan zul je onmiddellijk wel het respect krijgen.
  • lander demuyt

    2 jaar geleden
    Idd je moet daar niet over wenen ... Timmy Simons speelde vanaf zen 28 tot over de 40 met pijn dus niet klagen over die 4 maanden ...
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Je moet niet bang zijn ,je zult ook GEEN applaus krijgen van mij en van vele andere ook niet. Het uitleggen kan hij goed maar het uitspelen met zijn voeten is iets anders. Maar aangezien je nu geen pijn meer hebt bewijs het is op het veld.
  • Geert Janssen

    2 jaar geleden
    Wat een dunk heeft deze nachtraaf over zichzelf .Probeer eerst uw eigen tegenstrever te volgen ipv altijd maar van uw oren te maken tegen uw ploegmaten.