Mick Jagger en gitarist Keith Richards tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff ArenA.
Volledig scherm
Mick Jagger en gitarist Keith Richards tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff ArenA. © ANP

Mick Jagger haakt in op virale video van boze Nederlandse fan: “Blij dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer”

ShowbizzThe Rolling Stones-zanger Mick Jagger (78) heeft donderdagavond met een grap én in het Nederlands gereageerd op de ophef rond het eerdere afgelaste concert van de band. Een tirade van Corry, een boze fan, ging toen het internet rond. “Voortaan ga ik naar Frans Bauer”, liet ze optekenen. “Die is nooit ziek.” Commentaar die Jagger blijkbaar gehoord heeft. 

5 reacties

  • Marc Dhaenens

    2 jaar geleden
    Uiteraard Tom , maar the Rolling Stones zijn buiten categorie super rock groep , letterlijk en figuurlijk de grootvaders van de Rock , zij hebben alle andere tijdens hun kinderjaren vol bewondering laten genieten van hun kunnen en rock muziek , the Rolling Stones hebben zowat de rock uitgevonden , vandaar dat ik hen als de Rock koningen beschouw , de originele super rock groep .
  • Bart Verwegen

    2 jaar geleden
    Niet voor niks komt er nog steeds zoveel volk kijken, de leeftijd doet gewoon niet terzake zolang ze het nog zo goed doen.
  • Christiaan Vernist

    2 jaar geleden
    Klopt Fons. Maar Mick is nog steeds honderde malen beter dan Frans Bauer😉.
  • Marc Dhaenens

    2 jaar geleden
    De enige echte super rock groep en buiten categorie icoon aller tijden , ben geen superfan noch ooit naar een concert van hen geweest , maar daar kun je allang gewoon niet meer naast kijken , dit zijn de absolute rock koningen , en bewijzen dit tot op vandaag rond hun 80 e , met nog steeds uitverkochte stadiums .
  • Fons Heylen

    2 jaar geleden
    78 jaar ,…sorry maar er is voor alles een tijd van komen en van gaan . Heb jullie ergens in de jaren 2010 gezien en toen was het vet eigenlijk al van de soep.