Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel. © AP

Mathieu Van der Poel op de rand van de opgave na calvarietocht: “Dit doe ik geen twee dagen op rij”

TOUR DE FRANCENeen, katholiek zag het er niet echt uit voor Mathieu van der Poel gisteren op de Côte des Religieuses in Longwy. Wat een calvarie werd die zesde rit voor hem! Schim van zichzelf, flirtend met de opgave. Dit is uitstel van executie. “Ik ga nog even door. En hoop op beterschap. Tegen beter weten in, wellicht.”

34 reacties

  • Sophia de smet

    2 jaar geleden
    Den Hollander is zijn najaar aan het voorbereiden ! Top tegen wk´ al zal hij beter bergop moeten kunnen rijden
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Wees maar zeker Van Den Bossche, ik blijf voor altijd achter Mathieu staan. En ja, toegegeven, deze tour verloopt niet zoals gedacht!
  • Joeri Hermans

    2 jaar geleden
    MVDP zal aanvallen op Alpe d'Huez en ze gaan hem laten rijden omdat hij geen gevaar is voor de klassementsmannen . Hij is weer zand aan het strooien om dan uit te pakken..
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Het is nu wel duidelijk dat hij geen ronde renner is, veel talent voor en op één dag wedstrijden waar hij zich volledig geeft en dan kan hij de nodige rust nemen en opnieuw beginnen.
  • marcel lion

    2 jaar geleden
    Matje, stop met deze en andere rondes, je bent prima in grote koersen en een veldrijder eerste klas. Denk goed na, stap af of blijf in het hotel. Eerst thuis uitrusten en dan terug volle bak aan de conditie werken. De rest is stikkapot na de ronde dus je kan in het najaar mooie dingen doen en dat zien wij graag! Je bent en blijft een toptalent dus wees slim en bezorg ons samen met Wout nog mooie koersen. Veel succes!