Marie Verhulst
Volledig scherm
PREMIUM
Marie Verhulst © Kristof Ghyselinck

Marie Verhulst over haar toekomst bij Studio 100: “Ik was er op school maar net door, ik kan geen bedrijf leiden”

BVMarie Verhulst (26) lijkt wel in de wieg gelegd om het baasje van Samson te zijn. Ze vult daarmee succesvol de schoenen van haar vader Gert Verhulst, al lijkt ze niet in alles op hem. Zo krijgt ze vaak het verwijt dat ze een typetje speelt in ‘De Verhulstjes’, vertelt ze aan Dag Allemaal. “Maar plat Antwerps praten, ik zou het niet kunnen.” Haar vriend Jef zagen we het laatste seizoen trouwens bewust minder vaak, zegt ze in een open gesprek over haar carrière, familie, haar mama en haar liefdesleven. “Ik krijg vaak de vraag of het uit is tussen ons.” 

11 reacties

  • Elke Celis

    2 jaar geleden
    Ik moet eerlijk toegeven dat ik haar uitspraak een verademing vind, zéker in vergelijking met de veel feller aanwezige (grappige maar soms afgezaagde) Antwerpse en Kempische dialecten waar de media precies een zwak voor heeft ontwikkeld. Marie, ik vind dat je dit echt goed aanpakt. Een zalige zomer gewenst!
  • jos segers

    2 jaar geleden
    Er zijn veel bedrijfsleiders die er wel makkelijk door waren op school en die geen bedrijf kunnen leiden dus waag je kans maar en desnoods neem je iemand in dienst die je de correcte ondersteuning kan geven. Go for it!
  • franky van damme

    2 jaar geleden
    Toffe mensen.
  • Johnny L Verhoeven

    2 jaar geleden
    Als ze verstandig is verkoopt ze aan een af ander media bedrijf.
  • Charlie Democraat

    2 jaar geleden
    Marie, je bent zoals je bent. Sowieso er voor uit komen is al een hele prestatie en getuigt van veel moed. Vandaar je gaat het wel maken alleen al door je eerlijkheid. Top meid!