© TikTok

Kim Kardashians dochter North West heeft vraag voor paparazzi: “Waarom volgen jullie ons?”

Realityster Kim Kardashian is ongetwijfeld één van de beroemdste celebrities van onze tijd. Wat ze precies doet in het leven is dan wel niet altijd duidelijk, maar anno 2022 doet dat er niet toe. Ze staat constant in de spotlights en ook haar kinderen moeten leven met die aandacht. Kardashians oudste, North West, heeft het daar duidelijk moeilijk mee.

Camille Van Puymbroeck

Ter ere van Kims catwalkdebuut bij Balenciaga tijdens Paris Fashion Week vertoefden zij en haar familie in Parijs. Dat trekt uiteraard de nodige aandacht van de paparazzi, die hun doen en laten van dichtbij opvolgen. Toen het gezelschap restaurant Ferdi buitenwandelde, kon North West zich niet langer inhouden.

“Waarom volgen jullie ons de hele tijd?” Een prangende vraag van de negenjarige, die werd vastgelegd in een TikTokfilmpje. Na wat gelach van de aanwezige fotografen roept één van hen: “Omdat je zo beroemd bent. We houden van je, North!”

De video werd intussen al druk becommentarieerd op sociale media. Mensen stellen het gedrag van de paparazzi in vraag en ijveren voor een “normale” kindertijd voor kinderen van celebs en meer in het bijzonder voor Kims kroost North, Chicago, Saint en Psalm. Ze loven bovendien het gedrag van North, van wie het karakter wordt vergeleken met dat van haar vader en Kims ex Kanye West.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle