EPA/AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA/AFP

“Geen ‘Spa’ meer? Dat zou pas zonde zijn”: Max Verstappen spreekt steun uit voor Francorchamps, verantwoordelijken Belgische GP lobbyen verder

F1Ga je eens naar de Oostenrijkse grand prix, en dan spreken al je buitenlandse collega’s je als Belg aan over Francorchamps. Omdat er in de paddock over niets anders wordt gesproken. Max Verstappen: “Niemand in de paddock die Francorchamps graag ziet verdwijnen.” En ook andere piloten treden hem daarin bij. Intussen is een Belgische delegatie verantwoordelijken van Francorchamps neergestreken in Spielberg om verder te onderhandelen, maar de klok tikt.

17 reacties

  • Patrick De Grim

    2 jaar geleden
    En waarom moet Italië eigenlijk 2 grand prix hebben?
  • Nikolai Van Achter

    2 jaar geleden
    Wat een verstandige opmerking nick...
  • Francis Davis

    2 jaar geleden
    Weg met dat onding ! Energieverspilling in de hoogste graad,en milieuvervuilend !
  • Henk de Lange

    2 jaar geleden
    Spa-Francorchamps blijft het mooiste circuit. Ik zie graag dat juist de stratencircuits verdwijnen. Het rijden tussen twee muren met hekken is voor zowel het publiek als rijders geen gezicht. Sinds dit jaar kijk ik geen rechtstreekse races meer. Zo spannend als vorig jaar wordt het toch nooit meer! En overal moet je voor betalen. Ik denk dat F1 nog meer kijkers gaat verliezen. Racen ze voor het geld of voor het publiek?
  • didier beurkens

    2 jaar geleden
    Jammer toch steeds weer. Dit zet België op een positieve manier op de wereldmap maar dit ondersteunen ho maar... We geven ons geld liever naar de ver van mijn bed show. En voor de natuurfanaten, de bomen houden wel van die CO2 ;-)