©  Twitter Fiorentina

Real Madrid-flop Luka Jovic wil carrière nieuw leven inblazen bij Fiorentina

Fiorentina heeft de komst van aanvaller Luka Jovic officieel gemaakt. De Servische spits komt transfervrij over van Real Madrid en tekent een contract van twee jaar (plus twee optie) in Firenze. Jovic kwam ooit voor 60 miljoen euro over van Frankfurt, maar kon nooit indruk maken bij Real.

Maarten Vanhoof
Bron: BELGA

Opvallend: Real blijft naar verluidt gedurende twee jaar het salaris van Jovic betalen. Zo moet de Koninklijke de Servische spits geen hoge premie uitkeren om zijn contract te beëindigen. In ruil daarvoor strijkt Real wel 50% van de transfersom op bij een eventuele doorverkoop.

De 24-jarige Jovic speelt sinds 2019 in de Spaanse hoofdstad, maar kon daar nooit potten breken. In vijftig wedstrijden kwam hij slechts drie keer tot scoren. Daarvoor kwam hij uit voor Eintracht Frankfurt, waar hij wel een garantie was op goals. Vorig jaar werd hij ook nog enkele maanden aan Frankfurt uitgeleend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer