Tadej Pogacar steekt bewondering voor Wout van Aert niet onder stoelen of banken: “Wout is een betere renner dan ik”

Tour de FranceTadej Pogacar moest in de achtste rit van de Tour de France in Lausanne zijn meerdere erkennen in Wout van Aert. De Sloveense Tourwinnaar had daar geen problemen mee. “Het is heel moeilijk tegen Wout. Hij is bij de beste sprinters, klimmers, punchers en tijdrijders in de wereld. Hij is zo goed. Of hij zo goed is als ik? Neen, hoor. Hij is nog beter.”

32 reacties

  • Joost Roosens

    2 jaar geleden
    Welke kleur dan ook, er is maar ėėn winnaar en dat is GEEL. Daarvoor moet Wout gaan. En weet je wat, met de juiste ploeg en mensen rond hem zou het zo simpel zijn.
  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    Wout heeft een andere ploeg nodig, een ploeg die voor hem rijdt, nu moet hij zich nog steeds opofferen voor Roglic die in elke tour al minstens één keer is gevallen en Vindegaard die de tour niet kan winnen. Gokken op Groen is goed maar als je gokt kan je ook verliezen, als er moet gekozen worden tussen zeker groene trui voor Wout of hem laten helpe voor Roglic/Vindegaard wil ik nog zien wat er gebeurt. Ik vrees dat hij nog niet belangrijk genoeg is voor Jumbo.
  • nicole haeck

    2 jaar geleden
    Dennis toch, Pogacar hield zich helemaal niet in .Woutje was de rapsten en de besten dat zei zelfs Pogacar.
  • Brent Somers

    2 jaar geleden
    Wat moest hij anders zeggen..
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Pogacar is ondanks hij de beste ronde renner is geen dikke nek geworden maar een vriendelijke eenvoudige jongen gebleven die respect heeft voor andere renners