Frank Goes (links) was een succesvolle zakenman. Een concurrent zou de opdracht hebben gegeven om hem schrik aan te jagen. Uitvoerder Dylan Duby (rechts) stak Goes dood.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Goes (links) was een succesvolle zakenman. Een concurrent zou de opdracht hebben gegeven om hem schrik aan te jagen. Uitvoerder Dylan Duby (rechts) stak Goes dood. © RV/HLN

Man (26) bekent moord op zakenman, maar komt toch vrij vóór zijn proces: “Dat snapt toch niemand?”

Nog geen twee jaar geleden stierf zakenman Frank Goes (54) op straat in Jette, na een messteek recht in zijn hart. Een 24-jarige bekende schuld, maar is nu al weer vrij. Het Brusselse gerecht oordeelde zopas dat ze hem niet eens meer moeten kunnen volgen met een enkelband. “Welk signaal wil Justitie daarmee geven?”, vragen de vrouw en zoon van het slachtoffer. “Dat is eigenlijk zeggen: iemand doden is niet zo erg.”

  1. OPROEP. Hoe lopen de Vlaamse toetsen op uw school?

    OPROEP. Hoe lopen de Vlaamse toetsen op uw school?

    Technische problemen overschaduwden woensdag de start van de Vlaamse toetsen. Nog tot 15 mei leggen 73.309 leerlingen van het vierde leerjaar van de basisschool en 77.221 leerlingen van het tweede jaar secundair onderwijs de Vlaamse toetsen af. Was uw klas of school vandaag aan de beurt? Hoe is dat verlopen? Waren de technische problemen van de baan? Of was het opnieuw minutenlang wachten om door te kunnen gaan naar de volgende vraag? Graag een seintje naar onze tiplijn 4040@hln.be
  2. Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blankenbergse kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”
    PREMIUM

    Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blanken­berg­se kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”

    Hij had het hazenpad al gekozen, toen de rechter in Brugge hem eind december vorig jaar bij verstek veroordeelde tot een effectieve celstraf wegens nieuwe drugsfeiten. Maar de Blankenbergse kapper Dylan L. (28) deelde gretig foto’s van het leventje dat hij intussen leidde op Tenerife. Met een Mercedes C63 én een gepersonaliseerde nummerplaat als ultiem symbool van al die luxe. Dat gepoch deed hem zaterdag de das om. Portret van een kapper met losse handjes, die vorige week nog genoemd werd in een zaak rond smokkel van drugs in de gevangenis van Brugge.
    Blankenberge