Patrick Lefevere over toekomst met Soudal: “Grote ronde winnen met Evenepoel blijft de ambitie, maar wereld zal niet vergaan als het niet lukt”

WielrennenHet grote woord is er sinds vandaag (officieel) uit: Soudal treedt vanaf 2023 voor minstens vijf jaar toe als sponsor van de ploeg van Patrick Lefevere. Die is blij met de deal, zijn langste ooit. “Het moest voor mij een overeenkomst zijn voor vijf jaar, anders hoefde het voor mij niet meer.” De ambitie van het team, dat Soudal-Quick.Step zal heten, blijft onveranderd: een grote ronde winnen met Remco Evenepoel. 

51 reacties

  • Bernard Bachelart

    2 jaar geleden
    Evenepoel is de enige Belg die een grote ronde kan winnen.
  • Pat Debal

    2 jaar geleden
    Evenepoel gaat nooit een grote ronde winnen waar staat hij nu nergens
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Blijft hilarisch de reacties vd Remco haters, Remco rijdt veel doordachter en had met wat meer hulp in Noorwegen ook gewonnen dus zonnekind mag blij zijn dat hij er niet bij is want klimt aanmerkelijk beter..
  • Claude Broucker-Briké

    2 jaar geleden
    Evenepoel en een grote ronde zal helaasniet lukken. Is geen rasecht klimtalent en zal het nooit worden. Wel klassiekers en “kleine” rondes. Zal geregeld wel iets winnen. Vuelta, Giro en de Tour zijn voor de echte kampioenen.
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    De titel zegt, we hebben ambitie om een grote ronde te winnen maar de wereld zal niet vergaan als dat niet lukt. Waarom dan Remco al veroordelen dat hij een grote ronde niet kan winnen.