Anita (54) en zoon Wesley werden eind juni begraven.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita (54) en zoon Wesley werden eind juni begraven. © RV

RECONSTRUCTIE. Een maand na de brutale drievoudige moord in Kessel-Lo lijkt het onderzoek muurvast te zitten, tot grote frustratie van familie: “De onwetendheid knaagt enorm”

LeuvenEen maand geleden werd Leuven opgeschrikt door de drievoudige moord in Kessel-Lo waarbij Anita (54), haar zoon Wesley P. (23) en vriend des huizes Rikki J. (47) brutaal om het leven werden gebracht. Het parket van Leuven houdt de lippen stijf op elkaar maar het onderzoek lijkt muurvast te zitten, tot grote frustratie van familie en vrienden. “De politie heeft vorige week nog een grote zoekactie gehouden, in het bos achter de woning van Anita en Wesley”, aldus een buurtbewoonster.

  1. De onstuitbare opmars van alcoholvrij bier: “Vroeger was je een loser als je een ‘groene’ Stella dronk. Nu is het omgekeerde waar”
    PREMIUM

    De onstuitba­re opmars van alcohol­vrij bier: “Vroeger was je een loser als je een ‘groene’ Stella dronk. Nu is het omgekeerde waar”

    “Een aantal jaar geleden verkochten we nog geen tien alcoholvrije biervarianten. Nu zijn dat er een vijftigtal.” Weinig succesverhalen spreken zo tot de verbeelding als dat van alcoholvrij bier. Waar voor het ‘nulprocent-gerstenat’ luttele jaren geleden nog alom de neus werd opgehaald, kondigde hoofdsponsor AB InBev deze week zijn Corona Cero aan als vlaggenschip van de Olympische Spelen in Parijs, én rapporteerde de bierreus een toegenomen verkoop van bijna een kwart in twee jaar tijd. Maar maakt de NA-variant ook een kans in bierhoofdstad Leuven? Op zoek naar het antwoord. “De huidige generatie gaat heel anders om met alcoholconsumptie.”
    Leuven
  2. Vanaf mei nieuwe ‘hotspot’ voor street food in Leuvense Tiensestraat: “Goed eten, sterke koffie en een rijkelijk gevuld glaasje. Wat wil je nog meer?”
    PREMIUM

    Vanaf mei nieuwe ‘hotspot’ voor street food in Leuvense Tiense­straat: “Goed eten, sterke koffie en een rijkelijk gevuld glaasje. Wat wil je nog meer?”

    Begin mei opent Food Central Leuven de deuren in Leuven. Uitbaters Karel Leyssens en Sander Vloeberghs omschrijven de nieuwe horecazaak als de ultieme bestemming voor liefhebbers van lekker eten en heerlijk kuieren: “We serveren ‘street food’ met schwung op hoog niveau”, klinkt het. Leuk detail: Food Central Leuven lijkt wel een treinstation en dat is geen toeval.
    Leuven