Prins George in kostuum op Wimbledon.
Volledig scherm
Prins George in kostuum op Wimbledon. © Photo News

Veel kritiek omdat prins George kostuum moest dragen tijdens hittegolf, maar waarom was dat zo?

RoyaltyDe kleine prins George (8) mocht vorig weekend voor het eerst mee naar Wimbledon. Daar woonde hij de finale bij in helse temperaturen, want het VK wordt momenteel getroffen door een hittegolf. Het was een pijnlijk zicht: het jonge prinsje in maatpak met das, puffend en hijgend. “Dit zou je zelfs een hond niet aandoen”, klinkt het op sociale media. Waarom moest George het dan wel doorstaan?

5 reacties

  • Inse Van Cauteren

    2 jaar geleden
    Tis een schande voor die jongen, ik zou heel lichte schirt aan doen en mooie schort aan doen met zelfde kleur van zijn broek, ik weet niet waar je verstand is
  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Een koninklijke familie moet het goede voorbeeld geven en zich niet gaan aanstoten in oudbakken kleding met als enig en uitsluitend doel toch maar te beantwoorden aan een vooropgestelde ideale vorm die echter reeds bij voorbaat niet ideaal kan zijn indien men daarmee reeds op het eerste gezicht door de mand valt bij het grote publiek.
  • monique bolen

    2 jaar geleden
    mijn kleinzonen opgegroeid in GB hebben altijd uniform gedragen op school ook das en vest, toen ik vroeg hoe zit het bij warm weer was het antwoord tot ze binnen zijn dan mag vest uit en das losser.
  • elisabeth de vos

    2 jaar geleden
    gestoord, dat is een kind, er zijn toch mooie geklede t-shirts, en mooie hoedjes voor die gastjes
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Nog ouderwetser dan Belgie.