Harry Belmans bij de opening van zijn pop up-restaurant in Antwerpen in 2015. Ondertussen is hij de chef-kok van Zjalto in Geel, maandag mocht hij als vanouds nog eens voor grote sterren als The Rolling Stones koken. © WAS/Koen Bauters

Chef van Geels restaurant kookte mee voor The Rolling Stones: “Ongeschreven regel dat wat je ziet gebeuren op tour, niet rondbazuint”

Geel -

Vijftien jaar lang kookte chef-kok Harry Belmans voor grote artiesten tijdens Europese tournees of optredens in België en Nederland. Zo stond hij achter de kookpotten voor Leonard Cohen, Prince en Beyoncé. Hij gooide zijn stiel over een andere boeg en baat ondertussen het kleinschalige restaurant Zjalto uit in Winkelomheide (Geel), maar mocht maandagavond toch nog een keer komen helpen op de artiestencatering voor The Rolling Stones in Brussel.

Britt Peeters
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Keuze van de Redactie

MEER OVER