De Jumbo-Visma-renners en Bjarne Riis.
Volledig scherm
PREMIUM
De Jumbo-Visma-renners en Bjarne Riis. © PhotoNews

“Als Wout al zijn lucifers verbrandt, elke dag opnieuw, is de kans reëel dat hij op de beslissende dag van de Tour verstek geeft": Bjarne Riis begrijpt de tactiek van Jumbo-Visma niet

Tour de FranceDat Wout van Aert de beste renner van de wereld is, zegt Bjarne Riis. De Deen, ex-ploegleider en ex-winnaar van de Tour de France, is een fan. Maar aan de andere kant: kan zijn team Jumbo-Visma de Tour wel winnen, zoals ze Van Aert nu laten koersen? “Als ik in de volgwagen had gezeten, had ik gezegd: en nu moet je ophouden.”

64 reacties

  • Kris Mampaey

    2 jaar geleden
    Na vandaag: alweer een "kenner" die de mist in gaat. Zonder inside informatie van binnen de ploegen zijn er geen kenners.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Lucie Vervaeke dat Riis doping nam doet wel ter zaken, renners van de doping tijd moet men zeker geen forum geven en vanaf ongeveer 2010 werd het een ander verhaal omdat de wetenschap nu het wielrennen overheerst en dat Wout zo rijd is omdat hij dat wil en niet die van Jumbo-Visma. Het nadeel van wetenschap heeft ook nadelen bekijkt gewoon MVDP met twee ronde achter elkaar en dat is niet Mathieu zijn schuld maar die van zijn ploeg bij gebrek aan ervaring.
  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    De wijsheid, of domheid van de zijlijn...beter één vogel in de hand dan 10 in de lucht beste meneer Riis, dat u dat nog niet weet. De tour is nu al gelukt voor Jumbo, vooral door en dankzij Wout.
  • Marc Geerts

    2 jaar geleden
    Wat een zagers....Wout en jumbo zullen zelf wel het beste weten wat ze willen. Ik blijf fan van Wout en dat blijft zo.
  • Werner Humblé

    2 jaar geleden
    De tacktiek bij het vroegere Telecom waar Riis fietste was ook duidelijk , spuiten en slikken . Dus mondje dicht mister Riis laat Wout en Jumbo maar doen .