Phaedra Hoste en haar partner Jan. Met een hartje en de tekst "You and Me" werden de 18.000 volgers op Instagram ingelicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Phaedra Hoste en haar partner Jan. Met een hartje en de tekst "You and Me" werden de 18.000 volgers op Instagram ingelicht. © Instagram: phaedrahoste

Phaedra Hoste deed het na vijf jaar. Wanneer maak je een relatie best officieel op sociale media?

ShowbizzVijf jaar samen, maar nu pas een foto op sociale media. Daarmee zitten Phaedra Hoste en haar zakenman Jan De Reu ver boven de vuistregel om na enkele maanden ‘Instagram Official’ te gaan. “Twee dingen spelen mee, als je ouder wordt: je wordt voorzichtiger in de liefde, en je hebt de goedkeuring van de buitenwereld minder nodig.”

3 reacties

  • Bart Denys

    2 jaar geleden
    Misschien is het juiste antwoord: niet. De dichte omgeving weet het al lang. De rest van de wereld heeft er geen zaken mee.
  • Anne Nonsia

    2 jaar geleden
    @Marc Wouters… je hebt het artikel niet gelezen? Zelfs niet het gratis deel?Dan misschien ook niet reageren. Daar staat heel duidelijk in waarom. Vroeger deed men het anders. Maar vroeger is voorbij (Stef Bos).
  • Marc Wouters

    2 jaar geleden
    5 jaar is niet slecht. Nooit is nog beter. Waarom moet je je leven tentoonstellen op sociale media? Echte vrienden weten hoe de vork aan de steel zit met jou, een ander soort vrienden lijkt dat niet te willen weten. Dan moet dat ook niet op Facebook.
  1. “Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie
    Update

    “Ongezien in geschiede­nis van Songfesti­val”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.
  2. Kenners leggen uit waarom Mustii de finale van het Songfestival niet haalde: “De negativiteit is in z’n hoofd gekropen, en nooit meer weggegaan”
    PREMIUM
    Muziek

    Kenners leggen uit waarom Mustii de finale van het Songfesti­val niet haalde: “De negativi­teit is in z’n hoofd gekropen, en nooit meer weggegaan”

    Hij deed er alles aan om zich te kwalificeren, maar het Belgische feestje zit erop in Malmö. Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) slaagde er met ‘Before The Party’s Over’ niet de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival te overleven. Maar waar liep het dan precies mis voor onze kandidaat, die aanvankelijk héél hoog startte bij de bookmakers? Wij vroegen het aan Songfestivalexperten André Vermeulen en Jasper Van Biesen.