Van der Poel en Naesen.
Volledig scherm
Van der Poel en Naesen. © Belga en Tour de France

Mathieu van der Poel en zieke Oliver Naesen stappen uit Tour de France

Tour de FranceZowel Oliver Naesen als Mathieu van der Poel gaf op tijdens de zware eerste Alpenrit in de Tour de France. Naesen voelde zich sinds maandag ziek, Van der Poel - die wel nog in het offensief ging met Wout van Aert - zocht al een hele Ronde van Frankrijk naar goede benen. 

9 reacties

  • Stefaan Jans

    2 jaar geleden
    Na een aantal jaren van de ene discipline in de andere vliegen . Wegfiets dan het veldritseizoen en dan nog op de MTB. Niemands lichaam is een machine ! Er komt altijd een punt waarop het lichaam zegt : " Het gaat niet langer, tot hier en niet verder " !
  • Dirk Van Den Bossche

    2 jaar geleden
    Ik vond het prachtig dat Mathieu , die misschien wist dat hij zou afstappen , nog zo een blitzstart neemt met Wout voor de groene punten. Die mannen hebben zich daar een uur geamuseerd zoals in de cross.Hopelijk komt alles terug in de goede plooi voor Mathieu en dat wens ik hem als Wout fan, want ze hebben elkaar naar een hoger niveau getild
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    Ik denk dat pa VDP z’n zoon beter wat rust gunt die jongen is een mens geen robot die je kan programmeren
  • dirk maes

    2 jaar geleden
    Ik hoop dat het niet opnieuw de rug van MVDP is. Als dit het geval is, dan vrees ik het ergste. Dit is meer dan niet in vorm zijn.
  • Henny Wensveen

    2 jaar geleden
    Tsja. Tot de Giro geen grote ronde uitgereden en dan maar meteen 2 rondes inplannen dit jaar. Terwijl hij al aan het kwakkelen is sinds het mountainbike echec van de O.S. Vorig jaar een geforceerde voorbereiding op Parijs Roubaix. Een afgebroken wintercampagne in het veld. Wederom forceren voor het voorjaar. Tis een wonder dat ie nog de Ronde van Vlaanderen heeft gewonnen. Dat tekent zijn exceptionele klasse. Een atleet kan ook een te zware hypotheek leggen op zijn lichaam met al dat geforceer.