Marc Coucke in z'n speeltuin in de Ardennen: Durbuy.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Coucke in z'n speeltuin in de Ardennen: Durbuy. © © Bart Leye

Veel fun, maar ook heel wat kopzorgen: dit is de volledige miljoenenspeeltuin van Marc Coucke

BVDe investeringsdrang van Marc Coucke (57) is niet af te remmen. Bijna een miljard euro pompte hij in de meest diverse bedrijven, van luxehotels over padelterreinen tot studentenkoten en RSC Anderlecht. Enorme winsten leveren die investeringen voorlopig niet op, maar dat lijkt de excentrieke zakenman amper te deren. ‘Dag Allemaal’ lijst alle bezittingen op, waarbij meer dan eens gegokt en gehoopt wordt. 

15 reacties

  • christine kluskens

    2 jaar geleden
    Respect voor al wie op eigen kracht dingen bereiken in het leven. Ook een hart voor de plaatselijke economie. Chappeau voor Marc.
  • Linda Wellekens

    2 jaar geleden
    En maakt hem dat dan gelukkig ?
  • Gerrit Teeuwen

    2 jaar geleden
    Een zakenman met het hart op de juiste plaats, investeert tenminste in België. Zo'n mensen houden de economie recht, niet de politiekers of de immigranten.
  • katja goethals

    2 jaar geleden
    Rijke maar vermoeiende man. Leef daar eens met samen, nooit genoeg.
  • Hugo hofmans

    2 jaar geleden
    Binnenkort wordt Durbuy overspoelt door rijke Russen. Collega's oligarchen van Coucke. En wij, het gewoon volk, mogen al blij zijn dat we ons in oktober misschien (héél misschien) nog kunnen verwarmen. Wij, als gewoon werkende mensen, moet gewoon voor alles opdraaien. Wij kunnen die sanctie niet langer aan !