REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Beresterke Pidcock zegeviert op Alpe d'Huez, Vingegaard beantwoordt dubbele aanval van Pogacar

Tour de FranceTom Pidcock heeft de loodzware twaalfde etappe van deze Tour de France op zijn naam geschreven. De Brit toonde zich op Alpe d’Huez duidelijk de sterkste van de vlucht van de dag. Louis Meintjes werd tweede, Chris Froome derde. Tadej Pogacar probeerde tot twee keer toe Jonas Vingegaard te lossen, maar de Deen gaf geen duimbreed toe.

35 reacties

  • Hendrik Peetersen

    2 jaar geleden
    Verbazend hoe sterk veldrijders op de weg presteren. Alleen Nijs heeft een wegwedstrijd enkel in de bezemwagen uitgereden.
  • Linda Wellekens

    2 jaar geleden
    Wat een prachtige prestatie ! Respect ! En wanneer gaat men iets doen aan de toeschouwersterreur op de berg ?????
  • Sonja Byl

    2 jaar geleden
    Al super genoten.. Mooie winnaar vandaag, petje af voor Wout.. Geen enkele groene trui ooit zo voor het team zien werken vroeger, er volgen nog mooie ritten... JV geel en groen in Parijs zou mooi zijn.. WVA fan
  • Julia Roelen

    2 jaar geleden
    ik heb enorm genoten van de rit... maar me ook enorm geërgerd aan sommige dwaze supporters !! Denken zij nu echt dat zij de renners plezier doen om met een vlag vlak voor hun ogen te wapperen (nog gevaarlijk ook !) en een eind meelopen om hen een schouderklopje te geven... hebben die jongens echt niet nodig hoor ! voor de rest klasse !
  • J. Platsteen

    2 jaar geleden
    Jumbo super sterk zoals rabobank indertijd.