Voor het nieuwe programma ‘Don’t scream’ gaat William Boeva bekende Vlamingen de schrik van hun leven bezorgen. ©  Streamz

William Boeva jaagt BV’s stuipen op het lijf in nieuwe Streamz-reeks

William Boeva gaat Bekende Vlamingen de schrik van hun leven bezorgen. Hij doet dat voor het nieuwe programma ‘Don’t scream’ , dat dit najaar op Streamz te zien zal zijn.

Twaalf bekende duo’s nemen het tegen elkaar op in wat Streamz “het meest bloedstollende spel waar ze ooit aan deelgenomen hebben” noemt. Ze worden telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en horrorfan Boeva zelf ingericht is als een gethematiseerd spookhuis. Er is maar één regel: wie het meeste gilt, verliest. Vanuit zijn controlekamer turft de komiek nauwgezet elke gil.

Of ze het nu opnemen tegen zombies, vampieren, radioactieve mutanten, kunstmatig intelligente knuffels, een heidense sekte of Magere Hein zelf, een ding is zeker: niet alle Bekende Vlamingen zullen het overleven. Verliezen kost je de kop. In de finale nemen de dapperste duo’s het tegen elkaar op om uit te maken welk koelbloedig paar de Don’t scream-award 2022 wint. (eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer