“Ik heb niet goed geslapen”: Yves Lampaert likt zijn wonden na aanrijding met loslopende hond

Tour de FranceVoor Yves Lampaert werd de 12de etappe in deze Tour de France met aankomst op Alpe d’Huez een moeizame onderneming. Niet alleen door de lastige beklimmingen onderweg, maar ook door de gevolgen van een valpartij door een loslopende hond in het begin van de rit. Een dag later ondervindt Lampaert nog steeds last: “Mijn rug is heel stijf en mijn bil ligt goed open.”

12 reacties

  • Tom Van de cruys

    2 jaar geleden
    Die mensen gewoon bannen of diegene die het dier los laten bestraffen... verbod op toeschouwen van wielerwedstrijden of boete
  • JAN luytens

    2 jaar geleden
    Eigenaar van de hond zware boete opleggen +schadevergoeding eisen . Voor heel veel hondeneigenaars is dit het enige middel dat hen ertoe aanzet om hun hond aan te lijnen.
  • Jos Van De Plas

    2 jaar geleden
    Een hond en zijn baas, een makkelijk argument voor selectieve verontwaardiging. Gaan we de honderden supporters die dagelijks wielrenners tijdens de rit met vlaggen, rookbommen, en hun gedrag de doorgang belemmeren van wielrenners, nu ook vervolgen?
  • Dimitri De Witte

    2 jaar geleden
    De hond treft hier geen enkele schuld in dit verhaal. Wel de eigenaar die hem/haar niet heeft aangelijnd of liet ontsnappen.
  • Joke Weyts

    2 jaar geleden
    Gaat Lampaert nu ook vervolgd worden door de eigenares van de hond? Hij is echter wél gestopt. Misschien spreekt dat in zijn voordeel.