Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Federale regering licht winterplan toe: “Moet België en buurlanden voorbereiden op moeilijke energiewinter”

De federale regering heeft een aantal beslissingen genomen om de energiecrisis aan te pakken. Die beslissingen werden om 15 uur toegelicht op een persconferentie met premier Alexander De Croo (Open Vld), minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) en minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V). 

91 reacties

  • gustaaf van bever

    2 jaar geleden
    Dit kan enkel omdat er nooit bij een beslissing rekening word gehouden met " wat als ? " Ik heb altijd geleerd en uitgevoerd in mijn beroepsleven ; planning, implementatie en dat operation . Het nu op de Russen steken is flauwekul. Eerst denken, dan handelen. Die groene minister heeft al zodanig geblunderd dat ze beter de eer aan zichzelf zou houden en opstappen. .
  • Gino Sinnesael

    2 jaar geleden
    Wij moeten solidair zijn, zeker met Frankrijk en Duitsland... De Belgische gepensioneerden zijn de meest solidaire mensen van de EU, want zij betalen nog steeds maandelijks een 'solidariteitsbijdrage', een 'tijdelijke' belasting van Dehaene uit 1994! En wat krijgen de gepensioneerden terug van deze (en vorige) regering(en): nul respect, nul extra koopkracht, maar wel loze beloften om deze 'tijdelijke' belasting af te schaffen... Wie gelooft die mensen nog?
  • Roger Declercq

    2 jaar geleden
    Heeft De Croo er al eens aan gedacht dat 11 miljoen kleintjes er ook voor kunnen zorgen dat deze regering vroegtijdig moet afhaken.
  • Emiel Vandeplas

    2 jaar geleden
    Wees op de hoede als de politiek de passie preekt !
  • Kristof Degros

    2 jaar geleden
    Geen electriceit : niet betalen als iedereen dit doet dan zal er wel rap stroom gevonden worden