Bouwset 'De Tribune' van 'F.C. De Kampioenen' met poppetjes van Marcske, DDT, Pol en Boma.
Volledig scherm
Bouwset 'De Tribune' van 'F.C. De Kampioenen' met poppetjes van Marcske, DDT, Pol en Boma. © rv

Na Monopoly komt er nu ook een bouwset van ‘F.C. De Kampioenen’

Een eigen Monopolybord hadden ze al, maar straks komen er ook twee bouwsets van ‘F.C. De Kampioenen’ op de markt. De sets, met daarin poppetjes van Marcske, Pol, Boma en DDT, zijn dit najaar beschikbaar.

  1. Herman ‘Markske’ Verbruggen over het succes van 25 jaar ‘De Kampioenen’-strips: “Ja, we verdienen daar iets aan”
    PREMIUM
    Literatuur

    Herman ‘Markske’ Verbruggen over het succes van 25 jaar ‘De Kampioenen’-strips: “Ja, we verdienen daar iets aan”

    Flippo’s in zakjes chips of een stripreeks. Dat waren de twee opties voor afgeleide producten die de acteurs uit ‘F.C. De Kampioenen’ voorgeschoteld kregen. Ze kozen voor het tweede, en met succes: na 25 jaar zijn de stripalbums nog steeds erg populair. Herman ‘Markske’ Verbruggen (59) vertelt over waarom zijn naam in de boeken anders gespeld is in de tv-reeks, hoe het zit met de financiële vergoeding en geeft zijn mening over de nieuwe komische reeks van de VRT. “Als ze het verkeerd aankondigen, is het op voorhand gedoemd om te mislukken.”
  2. EXCLUSIEF. Eerste gesprek met Eline De Munck als mama: “Ik ben te voet naar het ziekenhuis gewandeld, én terug”
    PREMIUM
    bv

    EXCLUSIEF. Eerste gesprek met Eline De Munck als mama: “Ik ben te voet naar het ziekenhuis gewandeld, én terug”

    Mama én ondernemer zijn. Een fikse uitdaging, maar Eline De Munck (36) gaat ze met verve aan. Vandaag lanceert ze met haar brillenmerk een collectie met Rock Werchter - amper een dikke maand na haar bevalling. “Colette slaapt gemiddeld 18 uur per dag. Er is dus genoeg tijd om wat anders te doen”, vertelt ze in een eerste uitgebreide gesprek over de geboorte van haar dochtertje en haar nieuwe leven als moeder. “We hebben een duurzame oplossing gezocht, met extra hulp in huis.”