Louis De Keersmaecker (85)
Volledig scherm
PREMIUM
Louis De Keersmaecker (85) © Rv

Louis (85) in goede gezondheid aangetroffen, Alain Remue: “Iemand met dit profiel na drie dagen levend terugvinden? Een mirakel”

Merchtem/Groot-BijgaardenLouis De Keersmaecker, de tachtiger die woensdagavond verdween uit woonzorgcentrum Martinas in Merchtem, is zaterdagnamiddag gezond en wel teruggevonden. Het waren agenten van de politiezone AMOW die een schoen zagen en zo op de man uitkwamen. Louis stelt het gelukkig goed. “Hij herkende zijn zoon en zei sorry”, klinkt het bij familie. Commissaris Alain Remue noemt het een klein mirakel: “Man in kwestie moet een enorm sterke beer zijn”.

17 reacties

  • Michel Van Eeckhaute

    2 jaar geleden
    Op sommige geriatrie afdelingen krijgen de patiënten een horloge met alarm. Als ze de afdeling zouden verlaten gaat alarm af op de verpleegpost
  • Hubert De Clercq

    2 jaar geleden
    @Wim Claes: die technologie bestaat al lang, en wordt in andere WZC's (én privé in de thuyissituatie) toegepast. Onbegrijpelijk dat men dat in het Merchtems privé-rusthuis niet toepast. Hoe mooi de Martinastoren ook oogt, hier kan men blijkbaar wéér spreken van "windowdressing". De verpakking telt bij het management, niet de essentiële inhoud.
  • Lode vleminckx

    2 jaar geleden
    Allez het is niet altijd kommer en kwel in de krant.
  • frank pintens

    2 jaar geleden
    Goed nieuws dat hij gevonden is en het goed stelt.
  • Marleen Billens

    2 jaar geleden
    Ben blij dat ze de man gevonden hebben