PN/Dalemans
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/Dalemans

Ineos-Grenadiers bestrijdt de hitte met shirts van Belgische Bioracer: “Pidcock die wint op Alpe d‘Huez, betere reclame kan een mens zich niet wensen”

TOUR DE FRANCEAls Tom Pidcock wint op Alpe d’Huez en als Geraint Thomas straks misschien op het podium staat in Parijs, dan doet Raymond Vanstraelen (75) dat ook. Weinig mensen wiens tentakels zich zo over de wielerwereld uitspreiden als de oprichter van fietskledingfabrikant Bioracer, de Belgische kledijsponsor van Ineos-Grenadiers. 

0 reacties

  1. Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijkheid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupereren”
    Wuyts & Vlaeminck

    Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijk­heid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupere­ren”

    De Tour zit erop, maar er is nog veel stof om over na te praten. In de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ verbazen onze analisten zich over de snelheden en wattages die drie weken lang getrapt zijn. Nog geen 24 uur na een bijna bovenmenselijke prestatie leken de toprenners opnieuw gerecupereerd en klaar voor een nieuwe aanvalregen. “Hoe wordt zo’n lichaam medisch weer klaargestoomd voor de volgende uitdaging?” vraagt wieleranalist Michel Wuyts zich af. “Ploegen en renners zwijgen daarover omdat ze niet meer geconfronteerd willen worden met het verleden.” Luister hierboven naar de volledige aflevering van de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’.
  2. Jumbo-Visma-manager Plugge over afgesprongen fusie: “Er komt een prachtige nieuwe sponsor”

    Jum­bo-Vis­ma-manager Plugge over afgespron­gen fusie: “Er komt een prachtige nieuwe sponsor”

    Dat het stof van de graveletappe Troyes-Troyes maar snel gaat liggen, hoopt Richard Plugge. Dan zit een derde opeenvolgende Tourzege van zijn Deense kopman Jonas Vingegaard er zeker weer in. Het zijn bewogen weken geweest voor de Nederlandse ploegleider die een overname van Soudal Quick.Step op de klippen zag lopen. De wonden zijn min of meer gelikt, vanaf nu gaat het weer gewoon over koers. “We hebben besloten dat het niet haalbaar was.”