Auto verandert in grote vuurbal nadat Uber-chauffeur tegen tankstation crasht

Een botsing tussen twee wagens in het Amerikaanse North Seattle had voor de bestuurder van een SUV erg zware gevolgen. De man werd met zijn wagen in de lucht gekatapulteerd en crashte uiteindelijk tegen een tankstation. Er ontstond meteen een grote vuurbal, maar op miraculeuze wijze wist iedereen de botsing te overleven.

kmlo

Er zijn ook bewakingsbeelden opgedoken van bij het tankstation. De 35-jarige bestuurder was niet in staat om op eigen kracht uit zijn wagen te geraken. Hij werd na de bevrijding door de brandweer onmiddellijk afgevoerd naar het ziekenhuis met zware verwondingen. De man die zich in de andere wagen bevond, kwam tot stilstand tegen een boom.

Taxidienst Uber liet al weten dat de bestuurder van de wagen voor het bedrijf werkte. Hij vervoerde op het moment van het ongeval ook een veertigjarige vrouw, maar zij kwam ervan af met lichte verwondingen. “Ons medeleven gaat uit naar iedereen die betrokken is bij het ongeval”, verklaarde de woordvoerder van Uber Tracey Breeden nadien. “We zullen samenwerken met de politie van Seattle tijdens het onderzoek.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer