Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn 20 jaar na eerste verloving getrouwd in Las Vegas: "Liefde is geduldig"

De Amerikaanse sterren Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn zaterdag in Las Vegas getrouwd. De twee waren in 2002 al eens verloofd, maar vlak voor de bruiloft in 2004 gingen ze uit elkaar. Vorig jaar kwam het koppel terug bij elkaar. "Liefde is mooi en blijkbaar ook geduldig", schrijft Lopez in een nieuwsbrief aan haar fans.

De Amerikaanse sterren Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn dit weekend getrouwd in Las Vegas. Dat vertelt Lopez zelf in een nieuwsbrief aan haar fans. "We hebben het gedaan, liefde is mooi en blijkbaar is liefde ook geduldig", verwijst Lopez zelf naar het feit dat het koppel bijna twintig jaar geleden ook al eens verloofd was geweest.

De twee waren in 2002 al eens verloofd, nadat ze elkaar ontmoet hadden op de set van "Gigli". Ze zouden in 2004 trouwen, maar vlak voor de bruiloft ging het koppel uit elkaar. Een jaar geleden kwam "Bennifer", zoals het stel in Hollywood ook wordt genoemd, weer bij elkaar. In april kondigde de actrice de verloving met de acteur aan.

Jennifer Lynn Affleck, zoals ze nu door het leven gaat, doet in de nieuwsbrief het relaas over hoe ze naar Vegas vlogen en daar in de rij stonden met verschillende andere koppels om een huwelijksvergunning te verkrijgen. De trouwkapel was bijna gesloten en Elvis bleek niet beschikbaar om het huwelijk te voltrekken, maar toch omschrijft Lopez de bruiloft als een "droomhuwelijk".

Lopez is al drie keer gehuwd geweest, met zanger Marc Anthony heeft ze een tweeling. Affleck trouwde met actrice Jennifer Garner, met wie hij drie kinderen heeft. "Ze hadden gelijk toen ze zeiden, 'all you need is love'. We hebben dat in overvloed en kijken ook enorm uit naar een leven met onze nieuwe familie met onze vijf fantastische kinderen", aldus Lopez.

"Als je lang genoeg volhoudt, vind je misschien wel het beste moment van je leven om half een 's nachts in een 'drive-in liefdestunnel' in Las Vegas, samen met je kinderen en degene met wie je de rest van je leven wil delen. Liefde is fantastisch en het wachten waard", besluit ze.

Affleck en Lopez op de rode loper bij een vertoning van de film "Marry me" op 8 februari 2022
AFP or licensors

Meest gelezen