Sandra Bekkari en Peter Craeymeersch
Volledig scherm
Sandra Bekkari en Peter Craeymeersch © Benny Proot

Sandra Bekkari getrouwd met partner Peter

BVFijn nieuws van kookboek-auteur Sandra Bekkari (49). Zij is afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met haar partner, Peter Craeymeersch (56).

2 reacties

  • Ilse De sutter

    2 jaar geleden
    Heel veel geluk samen.
  • Beatrix Klein

    2 jaar geleden
    Proficiat
  1. Sofie Dumont voelt wel dat ze vijftig is, maar ziet het niet: “Ik mag niet klagen over m’n uiterlijk, alles is nog echt”
    PREMIUM
    BV

    Sofie Dumont voelt wel dat ze vijftig is, maar ziet het niet: “Ik mag niet klagen over m’n uiterlijk, alles is nog echt”

    Op televisie is ze al een tijdje niet meer te zien, maar op sociale media is Sofie Dumont (50) alomtegenwoordig met haar kookprogramma’s. Onlangs blies de chef-kok, die zichzelf blijft uitvinden, vijftig kaarsjes uit. Om dat te vieren blikt ze in ‘Dag Allemaal’ terug op de vier scharniermomenten in haar leven. Een gesprek over ouder worden, haar knusse gezin met echtgenoot Wim en tienerdochter Grace en de rel met Piet Huysentruyt. “Elke cent die we verdienen steek ik in onze zaak, omdat ik de beste wil zijn.”
  2. PORTRET. Van ex-playmate tot hoofdverdachte in grootschalig prostitutienetwerk: dit is Barbara Gandolfi
    PREMIUM
    BV

    PORTRET. Van ex-playmate tot hoofdver­dach­te in grootscha­lig prostitu­tie­net­werk: dit is Barbara Gandolfi

    “Het was zij die een advertentie voor me aanmaakte op Redlights.” Barbara Gandolfi (48), momenteel te zien in de Franstalige versie van ‘De verraders’, zit in de cel op verdenking van een rol te hebben in een grootschalig prostitutienetwerk. Al is het niet de eerste keer dat de Oostendse in contact komt met het gerecht. Gandolfi heeft een bewogen parcours achter de rug: ze was een veelbesproken ‘Temptation Island’-verleidster en leidde een liederlijk leven met Franse filmheld Jean-Paul Belmondo, dat abrupt tot een einde kwam. Een portret. “Op Jean-Pauls begrafenis was ik niet welkom.”