Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © BELGA

Tom Boonen kijkt met grote ogen naar Wout van Aert: “Echt waar, ik heb dit nog nooit gezien”

Tour de FranceElke dag op de eerste rij. Als aanvaller, als ritwinnaar, als meesterhelper. De Tour 2022 is die van Wout van Aert. Tom Boonen: “Ik snap het niet goed en het is geweldig om naar te kijken, maar de logica zegt dat hij hier op een bepaald moment een prijs voor moet betalen.”

9 reacties

  • Kurt Lambrecht

    2 jaar geleden
    Absoluut 1 Van de betere renners ter wereld, vergelijk zijn prestaties (palmares) eens met die van bijvoorbeeld Sagan, Boonen, Valverde…..hij gaat de komende jaren nog heel veel moeten presteren en hopelijk gebeurt dit ook
  • Paul Vermoesen

    2 jaar geleden
    Je bent 2% beter dan de rest en je wint dus alles hé. En is dat formidabel, neen! Je bent enkel een fractie beter dan de rest. En ja, the winner take it all. Is heb evenveel respect voor de anderen in de rij hoor. Wij gewone stervelingen komen nog niet tot aan de enkels van de laatsten.
  • jos dedecker

    2 jaar geleden
    Hij rijdt voor een Nederlandse ploeg, die gaan vaak wat verstandiger om met hun renners dan Belgische ploegen waar chauvinisme hoogtij viert. Denk maar eens terug aan het WK veldrijden dat Groenendaal won, hij was veruit de sterkste die dag en dus de verdiende winnaar.
  • Josephus Nagels

    2 jaar geleden
    Echt waar, ik heb dit nog al gezien. Meer nog, ik heb al straffere dingen gezien. Stop met die blaaskakerij!
  • Roger Willems

    2 jaar geleden
    Hij rijd voor een Nederlandse ploeg, daar is dikwijls chauvinisme en doordachte marketing een reden om hun beste renner achter hun favoriet te plaatsen. Zie in vroegere tijd de streek die Rabobank uithaalde met Sven Nijs ten voordeel van Richard Groenendaal.