Jeremie Vaneeckhout, covoorzitter van Groen
Volledig scherm
Jeremie Vaneeckhout, covoorzitter van Groen © BELGA

Groen-covoorzitter Vaneeckhout roept collega’s op om regering te laten werken

Groen-covoorzitter Jeremie Vaneeckhout roept zijn collega-voorzitters op om hun ministers in de regering hun werk te laten doen en niet elk voorstel meteen in de gracht te rijden. “We kunnen het ons niet permitteren om er de oorzaak van te zijn dat er twee jaar geen bestuur zal zijn”, zei hij dinsdag in ‘Terzake’ op Canvas.

44 reacties

  • Guido David

    2 jaar geleden
    Hoe lang zal ons landje dit nog volhouden voor het uit zen voegen barst, er niets van dit eens zo mooie veelbelovende landje overblijft 😏😔
  • Werner Cerisier

    2 jaar geleden
    een gedrocht voortbrengen zoals de pensioenhervorming noemt Vaneeckhout werken. Ik zou liever de term "prutsen" gebruiken.
  • Benny Bertrant

    2 jaar geleden
    Dien halve voorzitter van 1maand kwam het daar gisteren eens eventjes uitleggen in Terzake hoe een regering moet werken. Vol lof over de Croo en Van der Straeten en De Sutter en een geblaf en een gekaffer op De Wever. Maar meer kwam er niet uit. En dat alles moet betaalbaar zijn of worden dat wisten de daklozen zonder media ook reeds. En ik zie u in Terzake nog eens door de mand vallen met stekelige vragen naar u toe.
  • Ives Ameel

    2 jaar geleden
    Wat zijn dat, vergeef het me, toch domme mensen die zeggen zelf dat ze niets doen. Groen had mooi kunnen zijn maar helaas leven die mensen, goede mensen, op een andere planeet en alles wat ze voorstellen is utopie onuitvoerbaar en onbetaalbaar en wat nog erger is ze pakken de echte problemen niet aan, uiteindelijk hebben ze een nieuwe melkkoe uitevonden en dat noemt nu milieu.
  • Gino Sinnesael

    2 jaar geleden
    Hahahaha, Groen geeft dus openlijk toe dat deze regering niet werkt... Wordt Groen wakker?