Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Vrouw (80) wordt onwel achter stuur en botst tegen Delhaize-filiaal: bestuurster overleden

BeerselEen tachtigjarige vrouw uit Drogenbos is woensdagochtend om het leven gekomen nadat ze achter het stuur onwel werd op de parking van de Delhaize in Beersel. Na een ongeval kwam ze tot stilstand tegen de gevel van de winkel waarop de auto ook vuur vatte. Reanimatie mocht helaas niet meer baten. 

6 reacties

  • WALTER WIELANDT

    2 jaar geleden
    innige deelneming en veel sterkte aan familie
  • Lowiese Legrand

    2 jaar geleden
    Sterkte aan familie en vrienden..
  • Marlies Schoefs

    2 jaar geleden
    sterkte
  • Sonja Mosselmans

    2 jaar geleden
    Mijn oprechte deelneming
  • arlette houx

    2 jaar geleden
    Veel sterkte aan de familie.
  1. Oud Kasteel doet de kaatssport herleven in Halle: “Ooit waren hier meer dan twintig ploegen, nu interesseert het nog amper iemand”
    PREMIUM

    Oud Kasteel doet de kaatssport herleven in Halle: “Ooit waren hier meer dan twintig ploegen, nu interes­seert het nog amper iemand”

    Het lijkt lang geleden, maar ooit was kaatsen veruit de populairste sport in Halle. Jaar na jaar nam de interesse af en in 2021 hield Amis Réunis Buizingen het als laatste Halse kaatsclub voor bekeken. Sindsdien bleef het akelig stil op de kaatsterreinen in Buizingen, Essenbeek of in de Biezeweide. Maar daar komt verandering in, want komende zondag wordt er na meer dan tien jaar opnieuw gekaatst in het Warandepark in Essenbeek: “We doen dit puur voor het plezier, maar we willen wel elke wedstrijd winnen.” Wij haalden onze lederen handschoen uit de kast en trokken naar Essenbeek.
    Halle
  2. 13-koppige cannabisbende voor rechter: “Dit zijn brave huisvrouwen die nog nooit met justitie in aanraking zijn gekomen”
    PREMIUM

    13-koppige cannabis­ben­de voor rechter: “Dit zijn brave huisvrou­wen die nog nooit met justitie in aanraking zijn gekomen”

    Dertien personen die betrokken zouden geweest zijn bij twee cannabisplantages in Sint-Pieters-Leeuw en Overijse riskeren celstraffen van 18 maanden tot 6 jaar. Volgens het parket werden de plantages aangestuurd door een Nederlandse criminele organisatie en werkten de eigenaars van de panden waar de plantages stonden, mee door hun panden via schijnconstructies te verhuren.
    Sint-Pieters-Leeuw