Russisch Buitenlandminister Sergej Lavrov
Volledig scherm
Russisch Buitenlandminister Sergej Lavrov © via REUTERS

Lavrov dreigt: “Geografische doelen van Rusland beperken zich niet langer tot de Donbas”

De geografische doelen van Rusland in Oekraïne beperken zich niet langer tot de Donbas, maar omvatten nu ook andere gebieden in het buurland. Buitenlandminister Sergej Lavrov heeft dat volgens het Russische staatspersbureau RIA Novosti bekendgemaakt.

91 reacties

  • PASCAL HERMANS

    2 jaar geleden
    Welke wereldleider gaat eindelijk eens de moed hebben om in dialoog te gaan met beide partijen en voor een vreedzame oplossing gaan ? Hoog tijd want bij een oorlog zijn er alleen maar verliezers !
  • Willy Bogaert

    2 jaar geleden
    Kremlin is een verouderde boel met eigenbelangen ,luxe,graaiers, rovers en moordenaars . Het volk levert de moordmachines en spelen het spel mee .Zeer eigenaardig
  • Etienne De Vreese

    2 jaar geleden
    Poetin en zijn opvolgers stoppen niet en gaan steeds verder.Ik vergelijk het met Hitler en zijn gevolg en uiteindelijk gaat er net als toen na vier jaar drastisch in gegrepen moeten worden.Ten kosten van al die mensen wat het leven lieten er voor .En voor wat alles ging toch tamelijk goed .Behalve in de landen waar hij dictators steunden bv Syrië en nog anderen.Zou niet meer moeten zijn in deze tijd landen zouden elkaar moeten helpen om te overleven op deze wereld. En die dwarsliggers weg hoe
  • Ian Vandenbossche

    2 jaar geleden
    Het is de hoogste tijd dat ook Europa en de NAVO dreigende taal begint te gebruiken. Al 5 maanden brult het Russische moorddadig monster voortdurend en Europa en de NAVO houden zich oorverdovend stil. Tijd om op te staan en ook 'onze' spierballen te tonen. Blijkbaar is dat de enige taal die dat massa moordend en verkrachtend regime verstaat.
  • Patrick Van Goubergen

    2 jaar geleden
    het enigste wat men kan doen is de NAVO sturen met troepen ,wie voelt zich geroepen ?