Isabel uit 'B&B zoekt lief'.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabel uit 'B&B zoekt lief'. © VTM

‘Slavendrijfster’ Isabel uit ‘B&B zoekt lief’: “Een man die niet graag werkt? Daar heb ik niets aan”

TVEen Duracell-konijn, of in minder fraaie bewoordingen: een slavendrijfster. Het gedrag van de 58-jarige Isabel Van Ootegem in het VTM2-programma ‘B&B zoekt lief’ gaat over de tongen op sociale media. “Het is best confronterend om mezelf zo op tv te zien, maar het klopt: ik kan straf uit de hoek komen”, lacht Isabel. De Oost-Vlaamse vertelt in dit interview over haar leven op het Franse kasteeldomein, de indruk die de mannen op haar maken en haar vorige huwelijk dat op de klippen liep. “Jarenlang heb ik gewerkt om de droom van m’n ex-man waar te maken.”

21 reacties

  • Thierry Piette

    2 jaar geleden
    Die zoekt gewoon een gratis werkkracht, geen lief. Tenslotte is zij ook maar in loondienst daar. Gewoon door haar bezig te zien, zegt het me al niets om daar ooit te logeren.
  • Udo Jansens

    2 jaar geleden
    Ze betaalt zelf huur om daar te wonen??Je moet goed gek zijn om dat te willen doen, ze word zelf uitgebaat. Ze staat niet stil bij wat ze uitkraamt. Het werk is het belangrijkste. Het lief dat ze zoekt is eigenlijk een mede werkpaard, want liefde en emotie toont ze niet. Haar favoriet komt niet, Maurice mag doen wat hij wil het dringt toch niet tot haar door en die andere lijkt een boerenzoon die geen kans maakt met zijn gezondheid. Benieuwd wat de nieuwe nog gaat brengen.
  • Martine Mertens

    2 jaar geleden
    Als je werkt om te leven en niet leeft om te werken moet je natuurlijk ook niet klagen dat een ander wat meer heeft als jezelf. Voor de rest vind ik het respectvol om eindelijk eens iemand te zien die weet wat ze wilt.
  • Karim Fezoua

    2 jaar geleden
    'k Had gedacht ik ga mij inschrijven, mijn leven veranderen... Uiteindelijke heb ik na 30 seconden het licht gezien...
  • Eddy DeGoei

    2 jaar geleden
    Een paradijs is leuk als je er niet hard moet werken. Ik zal dus nooit een b&b uitbaten maar er wel logeren.