Fabio Jakobsen daags na waanzinnige strijd met tijdslimiet: “Zal ook vandaag weer vechten worden”

34 reacties

  • Dirk Van Den Bossche

    2 jaar geleden
    Als ik het goed begrijp , mogen er voor de sprinters geen bergen in zitten , voor de klassementrijders geen kasseien. Dit is wat men nu éénmaal een Ronde noemt. Criteriums waar alles vlak is en ze mooi geld verdienen komen pas na de prestatie in de Ronde.
  • Jef Berx

    2 jaar geleden
    Quick step heeft geen prijs meer gereden sinds Denemarken dan had men Cavendish toch beter meegenomen dan wint hij zeker een rit
  • Mieke Dessein

    2 jaar geleden
    Als ze de ronde ook voor sprinters moeten maken dan moeten de klimmers niet meer starten dit is nu eenmaal de tour
  • Dirk BERX

    2 jaar geleden
    Tja Marc, in Frankrijk liggen nu eenmaal vijf bergketens, en het zou niet de ronde van Frankrijk heten, als men die vijf bergketens gaat vermijden om een klassieke renner de tour te laten winnen. Of moet ook Parijs Roubaix de kassei stroken mijden om een niet kasseispecialist deze klassieker te laten winnen, of LBL laten doorgaan op Vlaamse en de ronde van Vlaanderen op Waalse wegen ?
  • Marc Werbrouck

    2 jaar geleden
    Al jaren wordt de Tour volgestopt met bergen. Een klassieke renner kan zo goed als nooit de Tour winnen. Heel spijtig! Fabio petje af man, maar een goede nacht kan veel goedmaken, de ene dag is de andere niet. Succes en winst in Parijs?