Remo-Frit verliest vrachtwagenchauffeur Pascal (55) na ongeval: “Het bedrijf is in diepe rouw”

Dodelijk ongeval E34 - © Pieter Van Hecke

Beveren/Zwijndrecht/Stekene -

Donderdag is een vrachtwagenchauffeur van het bedrijf Remo-Frit uit Verrebroek om het leven gekomen bij een ongeval op de E34. Pascal Verbruggen, de 55-jarige chauffeur uit Stekene, kreeg een hartstilstand tijdens het rijden en kon niet meer gered worden.

Pieter Van Hecke

De vrachtwagen reed op de E34 in de richting van Zelzate toen die plots tussen Kallo en Zwijndrecht van de baan afweek en de voorlopige middenberm, bestaande uit betonnen blokken, raakte. De vrachtwagen kwam in schaar te staan en blokkeerde te volledige rijrichting. Ook voor het verkeer richting Antwerpen is een rijstrook versperd.

De vrachtwagenchauffeur kreeg een harstilstand achter het stuur en kon niet meer gered worden door de hulpdiensten. Het parket doet momenteel nog onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval, daarna pas kunnen de takelwerkzaamheden aanvatten. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om de regio rond het ongeval te vermijden. Het verkeer komende van de kust kan best omrijden via de E17 of de Liefkenshoektunnel, die is momenteel tolvrij gemaakt. De hinder zou zeker nog twee uur kunnen aanhouden.

Binnen het aardappelverwerkend bedrijf uit Verreboek is iedereen aangeslagen door het plotse overlijden van hun medewerker. “We verliezen een topchauffeur en een zeer goeie collega, Pascal was iemand waar we altijd op konden rekenen. Heel het bedrijf is in diepe rouw na dit plotse verlies”, klinkt het bij algemeen directeur Wim Lannoey. Pascal was sinds 2014 in dienst bij Remo-Frit en was afkomstig uit Stekene.

 ©  pvs

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen