AFP
Volledig scherm
© AFP

Staking Ryanair treft dit weekend 59 vluchten en ruim 10.000 passagiers : “Ik voel me in de steek gelaten”

UpdateDoor de staking van de piloten bij Ryanair in België komend weekend zijn er in totaal 59 vluchten afgelast. Dat heeft VTM Nieuws vernomen. Op de luchthaven van Charleroi gaat het om 49 vluchten waarbij zo'n 9.000 passagiers getroffen zijn. Op Zaventem gaat het om 10 vluchten en 1.800 passagiers.

39 reacties

  • Tom Janssens

    2 jaar geleden
    Vakantie in eigen land heeft ook zo zijn charmes, er valt enorm veel te ontdekken, en er is ook zon ! Daar heb je Ryanair niet voor nodig en is nog goedkoop ook + lokale economie en tewerkstelling varen er wel bij.
  • Luc Pelckmans

    2 jaar geleden
    Ryanair is niets re verwijten:wel de vakbonden. Een overeenkomst tussen partijen is bindend! Mijn ervaring met Ryanair is SUPER !
  • Maurice Devolder

    2 jaar geleden
    als niemand meer boekt bij Ryanair is het probleem toch opgelost zeker ,
  • Kenneth Schepmans

    2 jaar geleden
    Andere luchtvaartmaatschapijen zijn daarvoor niet beter. Prijs kwaliteitsverhouding is Ryanair een uitstekend product. Hun vloot is een van de jongsten in Europa. Ryanair is een low cost airline !!!
  • Marc Huyghebaert

    2 jaar geleden
    Sympathie gaan ze niet krijgen de piloten, iets uithalen zal het ook niet doen, als ze de maatschappij willen treffen fijn maar niet te koste van de gewone mensen