.
Volledig scherm
. © RV

België boven! Van ‘Alles kan beter’ over ‘Belgica’ tot ‘Crimi Clowns’: dit zijn de beste titels van eigen bodem

TVWaarde landgenoten, geen betere manier om uw vaderland te salueren dan ter plaatse rust te nemen, de afstandsbediening erbij te pakken en de Belgische audiovisuele sluizen open te zetten. Van ‘Alles Kan Beter’ op Streamz over ‘Belgica’ op VTM GO tot ‘Crimi Clowns’ op Disney+. Wij wijzen u in onze ‘Kijkgids’ richting de beste titels van eigen bodem.

  1. Herman Verbruggen en Marijn Devalck kritisch voor ‘Groeien & bloeien’: “Het is niet om te lachen dus het is niet goed”
    HLN Mediawatchers

    Herman Verbruggen en Marijn Devalck kritisch voor ‘Groeien & bloeien’: “Het is niet om te lachen dus het is niet goed”

    Het moest en zou de opvolger worden van ‘FC De Kampioenen’ worden, maar toen ‘Groeien & bloeien’ klaar was om uitgezonden te worden, wilde de VRT niet meer van die belofte weten. Inmiddels zijn twee afleveringen uitgezonden. Die tot 900.000 kijkers trokken. Onder die kijkers ook Kampioenen-acteurs Herman Verbruggen en Marijn Devalck. Hun kritische analyse: “Het is nog niet goed. De pijnlijkste vaststelling is dat het niet om te lachen is”, vertellen ze in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.
  2. KIJK. Pommelien Thijs wisselt korte coupe in voor lange haren: “Dat betekent één ding: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug”
    Play
    BV

    KIJK. Pommelien Thijs wisselt korte coupe in voor lange haren: “Dat betekent één ding: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug”

    Er valt meteen iets op wanneer Pommelien Thijs het podium opklimt in Amsterdam. De zangeres heeft haar korte coupe ingeruild voor lange blonde haren. Volgens fans kan dat maar één ding betekenen: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug. Pommelien zou dat hebben bevestigd tijdens de show. “Ze vertelde ons dat de opnames van het tweede seizoen zijn gestart”, vertelt een fan op TikTok. Wanneer de afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend gemaakt.