© Wim Dehandschutter

Prinses Delphine oefende om “Sharon Stone-moment” te vermijden op nationale feestdag

Prinses Delphine (54) draagt op de nationale feestdag een rode outfit waarop een vredesduif is afgebeeld. Symbolisch in deze oorlogstijd. Deze krant was uitgenodigd op de laatste fitting met haar ontwerper en stylist. En we zagen hoe haar jurk een stevige split heeft, wat al zittend risico’s inhoudt op een veel te intieme inkijk. “Ik heb echt geoefend om geen Sharon Stone-moment te beleven.”

Wim Dehandschutter

“Weet je wat ook niet zo gemakkelijk was? Hoe ziet het eruit als je zit?” Waarna Delphine plaatsneemt op de leuning van de zetel en de stof van haar jurk over haar benen schikt. “We hebben veel geoefend. Als je neerzit, kan anders dít gebeuren (de split valt open, red.). Dit kan gemakkelijk en snel op iets anders uitdraaien. Iets gênants.”

 ©  BELGA

Delphine heeft ons afgelopen weekend uitgenodigd om ons in primeur haar outfit voor de nationale feestdag te laten zien. Het is een rode jurk van de jonge Limburgse ontwerper Pol Vogels (25). Met hem en stylist Jody Van Geert (42) bracht ze tijdens ons bezoek de laatste aanpassingen aan haar jurk aan.

“Ik wil dat je je comfortabel voelt”, richt Vogels zich tot haar, terwijl ze met zijn allen voor de spiegel de outfit keuren. Speciale aandacht gaat naar the big split, zoals Van Geert zegt. Delphine noemt het “de Sharon Stone”, verwijzend naar de fameuze scène uit de film Basic instinct. Daarin legt actrice Sharon Stone haar benen over elkaar en gunt ze de kijkers een blik onder haar rok.

 © Wim Dehandschutter

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER