Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP / Zuma Press

Baby overleden in snikhete auto: “Vader vergat zoontje naar de crèche te brengen”

In het zuidwesten van Frankrijk is gisteren een jongetje van 14 maanden overleden in de auto van zijn vader. De auto stond geparkeerd bij de fabriek waar de man werkt en was snikheet geworden. Volgens lokale media was de vader vergeten zijn zoontje naar de crèche te brengen.

17 reacties

  • Katia Mistianes

    11 maanden geleden
    Lavabo's en wc's hebben sensoren. Waarom auto's niet?? Een uithuiswerkende ouder die zich 100% op het werk concentreert, en de andere ouder die zich 100% concentreert op kind en gezin: dàt is de ideale manier om babies groot te brengen. Want als ieder de helft doet, wordt alles maar half gedaan.
  • Patricia Jhagranie Batenburg

    11 maanden geleden
    Mijn dochter zit altijd voorin naast mij in haar stoel. Maar hoe kun je in hemelsnaam je kind in de auto vergeten.. op een gegeven moment denk je er toch aan?
  • Lut Philips

    2 jaar geleden
    Vergeten! Dat begrijp ik niet hoe zoiets mogelijk is.
  • Ronald Rens

    2 jaar geleden
    Er bestaat een optie, volumetrisch alarm, dat afgaat als er iets in je auto beweegt. Ik heb daar voor bijbetaald, maar het zou eigenlijk standaard in elke auto moeten zitten. Het kan niet àlles voorkomen ( als je auto niet direct opgemerkt kan worden door voorbijgangers, bijvoorbeeld ), maar het kan helpen. Zeker als je het bijvoorbeeld zou kunnen verbinden met je mobieltje. Hallo, constructeurs ? Audi ? Vorsprung durch Technik ?
  • Jan Verplancken

    2 jaar geleden
    Niemand doet dit expres. Die man is zijn kind echt vergeten en zal dit voor de rest van zijn leven mee nemen. Vreselijk voor het kind, maar evenzeer voor hem. Mijn oprecht medeleven!