De veelzeggende reactie van Armstrong op de vraag of Van Aert ooit de Tour kan winnen: “Ik zou er mijn geld op inzetten”

Tour de FranceKan Wout van Aert ooit de Tour de France winnen? De vraag beroert vandaag de gemoederen na de laatste Pyreneeënrit, zelfs tot in de Verenigde Staten. In de meest recente aflevering van zijn podcast ‘The Move’ gaat Lance Armstrong, al even gestript van het predicaat zevenvoudig Tourwinnaar, uitgebreid in op de vraag.

56 reacties

  • Karel Van Beeck

    2 jaar geleden
    Niet te begrijpen dat de grootste fraudeur in het wielrennen nog commentaar mag en kan geven.
  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    Als iemand 23ste staat op 1uur en 36 minuten hoef je toch geen discussie te voeren over een eventuele gele trui in de toekomst ? Dan zijn er nog wel 22 renners die kanshebber zouden zijn Etappes winnen en de groene trui halen is allemaal geweldig maar voor er over tourwinst gepraat gaat worden moet hij eerst maar eens in de top 10 zien te eindigen
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Voor het geel moet je in de eerste plaats goed kunnen rekenen en ja de hms die hij dit jaar maakte waren van een ander nivo dan vorig jaar, laat hem gewoon de giro doen en de strijd met Remco aangaan..
  • Stefan Thielemans

    2 jaar geleden
    Haal die dopingzondaar van het scherm. Zijn mening kan mij worst wezen. Wout is een veelwinnaar geen grote toerrenner. Houden zo Wout .. liever klassiekers winnen en het groen pakken dan het geel!
  • Ferre De Vil

    2 jaar geleden
    Onbenullig oordeel van 7-voudig bedrieger. Dat iemand daar nog aandacht aan schenkt is niet te begrijpen noch goed te keuren