Vermiste Bénédicte en dochter veilig teruggevonden

Bénédicte D. (35) en haar dochter (8) waren sinds dinsdag vermist. Volgens een lid van de familie zijn de twee veilig en wel teruggevonden. Dat wordt bevestigd aan de redactie van SudPresse.

Bénédicte en haar dochtertje namen op vrijdag 15 juli de trein vanuit het station Guillemins in Luik naar Oostende. Ze logeerden er in een hotel, waar ze dinsdagavond rond 19.30 uur vertrokken. Ze zouden die avond laat thuis komen, zei haar familie – met wie Bénédicte telefonisch contact hield – in de Waalse media.

Haar familie ging de twee opwachten op het station van Luik, maar volgens hen zaten de moeder en haar dochter niet op de trein. De familie trok zelf nog naar Oostende om hen daar te zoeken, maar donderdag bleek dat de twee dinsdagavond laat wel in Luik waren aangekomen.

Vrijdag liet een familielid kort na 15.00 uur aan de redactie van SudPresse weten dat Bénédicte en haar dochter veilig en wel teruggevonden zijn. De krant La Dernière Heure schrijft dat de vrouw en haar dochter verbleven bij mensen die ze nog maar zeer recent hadden leren kennen. Vermoedelijk op de trein. En doordat ze geen gsm meer had zou ze niet beseft hebben dat haar verdwijning voor veel ongerustheid zorgde.  (sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen