Marc Coucke toont het vijfsterrenhotel 'OKU Ibiza' waarvan hij zich sinds een maand eigenaar mag noemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Coucke toont het vijfsterrenhotel 'OKU Ibiza' waarvan hij zich sinds een maand eigenaar mag noemen. © Felix Rabou

EXCLUSIEF. Op bezoek in het vijfsterrenhotel op Ibiza van Marc Coucke: “Saint-Tropez is erover, hier voel ik me wél welkom”

“Welkom in het mooiste hotel van de Balearen!” Hij laat valse bescheidenheid achterwege en dat siert Marc Coucke (57). Het is ook een juweel, dat vijfsterrenhotel in Ibiza waarvan hij zich sinds een maand eigenaar mag noemen. “Mijn dochters hier unieke momenten zien beleven: dat maakt mij gelukkig.”

11 reacties

  • lieve rigo

    2 jaar geleden
    Gelukkig zijn er nog mensen zoals hij veel respect voor deze toffe persoon.
  • Thomas Vandevelde

    2 jaar geleden
    Veel respect voor zulke ondernemers. Als shampoo verkoper begonnen en zich zo opwerken... In de top rijkste mensen ter wereld zijn er velen die begonnen zijn in hun garage of zelfs de oprichter van Nike die schoenen deur aan deur ging verkopen vanuit de kofferbak van z'n wagen. Coucke is nog wel ver van wat die mensen verdiend hebben maar is wel een motivatie voor de jeugd om te tonen dat door hardwerken alles mogelijk is
  • Christel Matthe

    2 jaar geleden
    Respect ✊
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Proficiat Marc Coucke U bent een grote meneer ondanks het feit dat U bij de rijkere belgen behoort dat ge je nog het best thuis voeld bij de gewone mensen en niet zoals velen die het zich met moeite kunnen veroorloven naar monaco of het zuiden van frankrijk trekken
  • Ilse van Gijseghem

    2 jaar geleden
    Eenn ondernemer die perfect weet van waar hij is begonnen. En je zult hem tussen alle lagen van de bevolking terug vinden.Een voorbeeld voor veel ondernemers en politiekers.