Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Charles De Ketelaere. © Photo News

AC Milan ziet (voorlopig?) af van De Ketelaere, die zich mentaal niet klaar voelt om te spelen en ontbreekt tegen Genk

Club BruggeDe droomtransfer van Charles De Ketelaere is stilaan van de baan. AC Milan lijkt de stekker uit het dossier te trekken - ondanks de inschikkelijkheid van Club weigert de Italiaanse landskampioen tegemoet te komen. De Ketelaere komt morgen niet in actie in de competitieopener tegen Racing Genk. Hij voelt zich mentaal niet klaar om te spelen.

68 reacties

  • Philippe De Naeyer

    2 jaar geleden
    In mijn ogen telt er maar 1 iemand zijn mening en dat is die van CDK zelf. De impact op zijn leven is groot bij een transfer, andere omgeving, klimaat, taal, voeding, begeleiding, familie,… die voor FCB slechts een paar miljoen en met hun budget hedendaags is dat te verwaarlozen. Dus CDK is de enige die in mijn ogen recht heeft op het laatste woord.
  • Philippe De Naeyer

    2 jaar geleden
    Wie denkt dat CDK op de bank zit bij Milan, die kent duidelijk de Italiaanse competitie niet. Ac Milan geeft geen 30 milj uit aan een bankzitter. Salemaekers is toch een pak minder getalenteerd dan CDK en stond grotendeels in de basis. Trouwens FCB heeft het recht om het been stijf te houden maar CDK zeker! De impact op zijn leven is een pak groter bij de keuze die hij maakt dan die paar extra miljoen voor FCB.
  • Phil Duncan

    2 jaar geleden
    Als Leeds 40 miljoen wil betalen en Milan kan of wil dat niet betalen, dan zal CDK kunnen kiezen tussen een jaar extra Brugge of Leeds. Ik verwachtte toch meer gezond verstand van CDK en zijn entourage . Met niet te spelen gaat zijn marktwaarde zeker niet stijgen. Bij Leeds zal hij spelen, bij Milan op de bank zitten .
  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    Milan wil vooral binnen vier jaar nog eens tachtig miljoen binnenhalen en dus gratis zo'n speler hebben voor vier jaar en er nog wat aan overhouden ook ... Business as usual. Het zal Leeds worden of thuisblijven.
  • Ronald De Smet

    2 jaar geleden
    Is hier in dit referendum 1 persoon die de mening van CDK vraagt. Hier kan men enkel over oordelen als men alle gegevens in handen heeft, de rest is belangeninmenging.