De brand veroorzaakte een grote rookpluim.
Volledig scherm
De brand veroorzaakte een grote rookpluim. © Marc De Roeck

Weg versperd door brandende vrachtwagen op E313

AntwerpenEen vrachtwagen heeft zaterdagnamiddag vuur gevat aan het knooppunt Antwerpen-Oost op de aansluiting van E313 richting Gent. De rechterrijstrook is er versperd en dat veroorzaakt een file.

  1. RECENSIE. Jan Jaap van der Wals grote verkiezingsshow in Arenberg: “Joa, çava’kes wel”
    PREMIUM

    RECENSIE. Jan Jaap van der Wals grote verkie­zings­show in Arenberg: “Joa, çava’kes wel”

    Jan Jaap van der Wals ‘Geen Stem’ heeft naar eigen zeggen geen enkele consequenties voor het stemgedrag in Vlaanderen. Maar een duidelijke boodschap heeft hij wel in zijn grote verkiezingsshow richting 9 juni. “Er is niemand in dit land die zegt wat je móet doen. Of tenminste: nóg niet”, waarschuwt hij om zeker op ‘de goei’ te stemmen. En ook voor een overwegend links publiek - dat merk je aan de reacties - blijken mopjes over de grote Bart De Wever (N-VA) toch gevoelig te liggen in Antwerpen.
    Antwerpen
  2. Ruim zestig artiesten spelen negen uur gratis op ‘505 - Concerten voor Menselijkheid’: “Je wil niet wéten hoeveel politici vroegen om mee te doen”
    PREMIUM

    Ruim zestig artiesten spelen negen uur gratis op ‘505 - Concerten voor Menselijk­heid’: “Je wil niet wéten hoeveel politici vroegen om mee te doen”

    Zwangere Guy, Eefje de Visser, Bart Peeters, Elisabeth Lucie Baeten, Stan Van Samang, Selah Sue en véél, véél meer. Allemaal performen ze belangeloos op ‘505 - Concerten voor Menselijkheid’ op het Antwerpse Sint-Jansplein op zondag 5 mei. Initiatiefnemers zijn 11.11.11-directeur Els Hertogen, psychologe Elisabeth Van Lierop en muzikant Tijs Delbeke. “Dat we dit vlak voor de verkiezingen organiseren? Néén, we hebben geen politieke agenda.” Ze leggen uit waar het evenement dan wél om draait, hoe ze alle artiesten konden overtuigen en waarom Tom Barman dit keer niet van de partij kan zijn.
    Deurne