©  Isosport

Geen Charles De Ketelaere in de selectie bij Club Brugge, Rode Duivel vraagt zelf om niet te spelen

Charles De Ketelaere zal morgen niet in actie komen tegen Racing Genk op de openingsspeeldag van het nieuwe seizoen. De jonge aanvaller werd de laatste weken meermaals het hof gemaakt door AC Milan en Leeds United en blijft nu uit voorzorg aan de kant. De Ketelaere zou zelf gevraagd hebben om niet te spelen dit weekend.

jeja, jve, dvd

Kersvers coach Carl Hoefkens zei eerder deze week dat hij nog rekende op Charles De Ketelaere. De spits wordt al maanden het hof gemaakt door verschillende clubs, maar voorlopig is er nog geen akkoord.

Toch hoopt de jonge aanvaller nog steeds op een transfer. De Ketelaere vroeg de sportieve leiding om morgen uit de selectie te worden gelaten voor de kraker tegen Racing Genk. Ook in de Supercup tegen AA Gent kwam de Rode Duivel niet in actie. Toen bleef hij 90 minuten op de bank en leek hij na de wedstrijd afscheid te nemen van de Brugse fans.

Club Brugge opent morgen zijn seizoen om 13.30u. Het krijgt dan Racing Genk over de vloer. Club wil dit seizoen voor de vierde keer op rij de titel pakken. Of dat met De Ketelaere zal zijn, valt nog af te wachten.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer