Peter Koelewijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Koelewijn. © Hollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie

Peter Koelewijn (81) is hard voor jonge artiesten: “10.000 euro voor een optreden van 30 minuten? Onvoorstelbaar!”

ShowbizzZijn 81 jaren houden Peter Koelewijn niet tegen om opnieuw op te treden met zijn Rockets. Op 11 juli stonden ze in Melle en op 31 juli sluiten ze Suikerrock in Tienen mee af. Nee, de zanger van ‘Angeline, de blonde sexmachine’ en ‘Kom van dat dak af’ is nog niet van plan om rustig van zijn pensioen te genieten. Al toont hij zich in verschillende interviews wel kritisch over de jonge garde in muziekland. Verder vertelt hij ook open over het verlies van z’n eerste vrouw en z'n nieuwe liefde Els. “Ik ben niet altijd de brave huisvader geweest.”

12 reacties

  • Bruno Van der Auwera

    2 jaar geleden
    Groot gelijk man
  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    En ze moeten nu zelfs niet kunnen zingen Peter ! Alleen veel bloot laten zien en t’is in orde, ge zijt vertrokken !
  • Jan Vanstraat

    2 jaar geleden
    Een ster staat aan den hemel en daar is het mee gezegd ! Ik ken mensen die enorm goed muziek maken en gelukkig niet zo commercieel in elkaar zitten . Gewoon als vrienden , hij speelt , ik doe de BBQ , de andere doet de drank ….allemaal laten ze het beste zien . Gewoon zalig en nog puur !
  • paul van gorp

    2 jaar geleden
    Inderdaad Peter, en als corona alles even plat legt is het collectief en hardop blijten en steun vragen. Van al hun mooie ideeën tijdens die crisis is niets meer over.
  • Dirk Vanbesien

    2 jaar geleden
    Als men tegenwoordig hard kan kelen en meer van dat gek gedoe ben je blijkbaar " een ster". Hebben een hoop pretentie, lopen naast hun schoenen en denken God almachtig te zijn. Maar wie is nu de slimste? Diegene die zulke bedragen vragen of zij die het willen betalen.