©  AFP

Elon Musk ontkent affaire met vrouw van Google-oprichter Sergey Brin

De extravagante ondernemer Elon Musk komt opnieuw in opspraak. Volgens The Wall Street Journal heeft de man vorig jaar een affaire gehad met Nicole Shanahan, de vrouw van Sergey Brin. De relatie zou er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat het koppel de scheiding aanvroeg en dat de vriendschap tussen Brin en Musk stukliep. Musk heeft de berichten ondertussen wel ontkend.

Bron: Wall Street Journal, BBC

LEES OOK. Twitter daagt Elon Musk voor de rechter, en één ding is zeker: er zijn enkel verliezers (+)

De co-oprichter van Google en zijn vrouw waren al uit elkaar, maar woonden nog wel samen. Enkele weken nadat de affaire aan het licht kwam, vroeg Brin de scheiding aan. Musk zou zich uitvoerig hebben geëxcuseerd ten opzichte van Brin. De excuses werden aanvaard, maar sindsdien hebben de twee vrienden niet meer met elkaar gesproken.

Elon Musk heeft intussen gereageerd op het bericht uit The Wall Street Journal. Volgens hem gaat het om “complete onzin”. “Sergey Brin en ik waren gisteren nog samen op een feestje. Ik heb Nicole (Shanahan, nvdr.) nog maar twee keer gezien in drie jaar, beide keren waren er veel mensen bij. Niets romantisch.”

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Musks privéleven opschudding veroorzaakt. Eerder deze maand bleek de ondernemer opnieuw vader te zijn geworden van een tweeling met Shivon Zilis, een topvrouw bij zijn bedrijf Neuralink. Enkele weken daarvoor was hij ook opnieuw vader geworden van een tweede kind bij zangeres Grimes.

Sergey Brin. ©  dpa

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer