Premier Alexander De Croo (Open VLD).
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo (Open VLD). © Belga

Slangen op maandag. Interne verdeeldheid is de ideale formule om verkiezingen te verliezen

Vivaldi is een waardeloze regering. Dat zeggen wij niet, dat zeggen de partijen die in die coalitie zitten. Geen vlakke etappe in de Ronde van Frankrijk wikkelt zich sneller af dan hoe de Vivaldese coalitiepartners afstand nemen van hun eigen regering. In Vlaanderen wijst men beschuldigend naar de PS, de canapéslaper die met de wanhoop van een drenkeling het Waalse bloeden tracht te stelpen.

28 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Hopelijk !
  • Chris Ysebaert

    2 jaar geleden
    Vivaldi moet en zal de legislatuur uitdoen want na 2024 zullen enkele partijen van het toneel verdwijnen. Er is een horrorscenario in de maak. Het wordt dan onvermijdelijk dat de N-VA samen met het Belang Vlaanderen zal besturen en federaal wordt het een complete chaos.
  • Emiel Van Roost

    2 jaar geleden
    de tweede paars groene regering is een schandaal regering net als de eerste, Conner Rousseau denkt dat de communisten en vlaams belang het einde van belgie kunnen worden, hij vergist zich zijn zuster partij, de parti scandaleuze zal aan de basis van het einde van belgie liggen.
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Ze hebben nu al de verkiezingen verloren, ook vorige keer niet door het volk verkozen, en nu niks ervan gebakken, denken die echt dat alle Belgen dwazen zijn, hoe eerder verkiezingen hoe beter.
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    En dan liefst zo snel mogelijk aub.